Packraft

Packrafting er på vei til å bli Norges nye folkesport!

Introduksjon

Packrafting er på vei til å bli Norges nye folkesport! Den oppblåsbare mini-flåten er perfekt for deg som har raftet før, men som vil ha mer utfordring, eller deg som synes det er spennende å kunne navigere ned elva i egen farkost. Guiden vil forklare både hvordan man padler packraften, og hjelpe deg å finne de morsomste veivalgene ned strykene. Dette blir garantert en tur du ikke vil glemme med det første!

 

  • Vi har selv 4 packrafter, men kan organisere flere hvis det trengs.
  • Er dere en gruppe på fire eller flere kan vi gi dere pakkepriser. Ta kontakt.

 

Halvdagstur (4 timer)

Man møter opp på vår base på Trofors, og får en gjennomgang av turen og utstyret får vi skifter. Ved elva får man en sikkerhetsgjennomgang og man lærer det grunnleggende om strøm og teknikker vi bruker før de første strykene kommer. Dette er en tur hvor man får kjenne litt ekstra på hva det vil si å være i sin egen båt elva, og du padler gjennom flere grad 3 stryk som garantert vil få opp stemninga. Vi padler enten på Svenningelva eller Auster-Vefsna, hvor man normalt rafter. Hvor vi ender opp kommer an på vannstanden.

Pris: 1950 kr pr. prs

 

Heldagstur (6  timer)

Man møter opp på vår base på Trofors, og får en gjennomgang av turen og utstyret får vi skifter. Er det nok vann går turen på Holmvasselva, og da bærer man packraften på ryggen til elva i ca. 1 time. Ved elva får man en sikkerhetsgjennomgang og man lærer det grunnleggende om strøm og teknikker vi bruker før de første strykene kommer. Er det for lite vann i Holmvasselva vil vi bruke en av de mange andre fine elvene i Grane kommune – for de har vi mange av!

Pris: 2800 kr pr. prs

 

To-dagers kurs

Dette passer godt til deg som har din egen packraft, og som vil bli tryggere på elv og strøm. Har du ikke din egen packraft får du selvsagt låne hos oss, og har du din egen packraft får du rabatt på prisen. Begge dagene holder kurset på fra kl. 10 – 1 6, og det er stor fokus på sikkerhet på elv, leste strømmen og strykene, samt det padletekniske. Etter endt kurs vil du vite veldig mye mer om hvordan man skal ferdes trygt på og i elva, og du har lært det grunnleggende med tanke på enkle redningsoperasjoner på elv. Gull verdt!

Pris: 4100 kr pr. prs

 

 

 

 

Trip details

På forespørsel
4-8 timer
Aldersgrense 14 år
Se de ulike turene for priser
På forespørsel

• Vennligst møt 15 minutter før oppsatt tid
• Vektgrense 95 kg
• Aldersgrense 14 år