SUP på elv

Kom tett på naturen med brett og åre!

Beskrivelse

Bli med på SUP på elv, hvor vi padler ned en stilleflytende seksjon av Vefsna. Vi ser elvenaturen fra et annet perspektiv enn elvebredden, og senker skulderene mens vi kobler av og bare nyter det å være ute. Dette er kvalitetstid for en selv, venner og familie – vi ser etter fisk og fugl, og oppdager bortgjemte kanaler og bakevjer. Har man veldig små barn (6-7 år gamle) er det et godt alternativ at de får bli med på de voksnes brett, men dette avgjøres av guide og familie før man går på elva.

 

Ved oppmøtetidspunkt på Grane bygdetun får man felles informasjon om aktiviteten før vi starter turen. Vi skifter til utstyr her, og tørt tøy kan du enten legge igjen hos oss, eller låse inn i bilen. Vi starter turen på Grane bygdetun, og padler ned til elvemøtet mellom Auster-vefsna og Svenningelva på Trofors. Her blir elva til Vefsna, og vi fortsetter ferden ned til Fellingfors hvor vi stopper i god tid før stryket. Transport organiseres tilbake til bygdetunet, hvor vi skifter til tørre klær. Er elva høy flytter vi turen til en vakker innsjø i nærheten av Trofors, eller et annet egnet elvestrekke.

Maks 8 stk pr. tur.

 

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Seksjonen vi padler har stilleflytende strøm, og er pefekt for en avslappet tur ned elva. Du vil få en opplæring i sikkerhet på elv og padleteknikk før vi starter turen.

 

Annen informasjon

Det er også mulig å bestille teltplass i campen vår, samt å bli med på andre aktiviteter som rafting, elvepadling, elvesnorkling og rappellering. Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, åre og padlebrett.  Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for aktiviteten, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.

 

Trip details

Juli - september
3 timer
6 år
NOK 950 / voksen / 750 barn (6-13 år)
På forespørsel

Du må ha med

  • Badetøy
  • Super- eller ullundertøy for å ha på under våtdrakta (varmere og mer behagelig)
  • Håndkle og tørt skift til etter turen (vi har desverre ikke dusj)
  • Ikke ha på noe av bomull under våtdrakta da dette blir veldig kaldt når det er vått