Heldagsrafting

Noe utenom det vanlige!

Beskrivelse

Austervefsna på Trofors renner gjennom flotte elvejuv med spenstige stryk, men samtidig har elva rolige partier som gjør det mulig å bare senke skuldrende og nyte det å se elva fra et helt nytt perspektiv – og på naturens egne premisser. Dette er en unik tur hvor vi rafter nesten 20 kilometer fra Stillelva til Grane bygdetun – gjennom utilgjengelige juv og morsomme stryk, men også over stilleflytende partier hvor vi har tid og ro til å nyte naturen. Etter å ha forsert Kløvimojuvet, også kjent som «Ragnarokk» på raftingmunne, spiser vi en varm lunsj ved elvebredden, før vi fortsetter turen. Underveis blir det anledning til å svømme både i stilleflytende vann og i små stryk, samt å hoppe fra klipper om man vil.

 

Det er også mulig å bestille overnatting i villmarksleiren vår, samt å bli med på andre aktiviteter som elvepadling, elvesnorkling, rappellering eller SUP på elv om man vil ha den ultimate opplevelsen sammen.

 

Bilder

Det er mulig å kjøpe bilder fra turen, og da må alle på gruppa bestille for at vi setter på en egen fotograf. Denne følger som regel turen i en kajakk, og vi er spesialister i å være på rett sted til rett tid for å forevige øyeblikket. Man får da tilsendt mellom 30 og 50 høytoppløselige bilder fra aktiviteten. Bestill bilder til denne turen på vår bookingside.

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter raftingturen på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon, og best mulig padletkenikk. Rafiting er en lag-aktivitet og vi må jobbe sammen for å få flåten til å gå dit hvor guiden vil. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring. Elven graderes som middels vanskelig.

 

Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, vær så snill å ta med dine egne joggesko som kan bli våte. Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for rafting, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.

 

Trip details

Juli - september
Ca 5-6 timer
14 år
1750 per person
Du kan legge til "bilder" på booking siden.

Du må ha med

  • Super- eller ullundertøy for å ha på under våtdrakta, eventuelt badetøy. Super- eller ullundertøy er litt varmere, og mange synes det er mer behagelig enn å få våtdrakta rett på huden. Ta med ullsokker for å bruke i neoprenskoene.
  • Håndkle og tørt skift. Vi har desverre ikke dusj på basen.
  • Ikke ta på noe av bomull på turen – dette blir veldig kaldt når det er vått.