Familerafting

Kvalitetstid sammen!

Beskrivelse

Vi bruker enten Svenningelva eller Austervefsna på våre familieturer, alt ettersom hvor vannstanden er best. Begge elvene byr på morsomme stryk og bølger, og det er gode muligheter for å bade på turen.

Turen tar tre timer totalt fra dere møter på Grane bygdetun, og til dere er ferdig skiftet etter turen. Vi har utstyr for barn ned til seks år, slik at dere bare trenger å ta med tørt skift, håndkle og varme ullklær til å ha på under våtdraktene. Ullsokker er også bra å ta med. Har barna skostørrelse under 32 er det greit å ta med egne joggesko som kan bli våte.

Det er også mulig å bestille overnatting i villmarksleiren vår, samt å bli med på andre aktiviteter som elvepadling, elvesnorkling, rappellering eller SUP på elv om man vil ha den ultimate opplevelsen sammen.

Bilder

Man kan kjøpe bilder fra turen fra vår profesjonelle fotograf. Vi setter da på en egen fotograf som følger turen nedover elva i en elvekajakk – slik sørger vi for å forevige de beste øyeblikkene. Bildene koster 75 kr. pr barn (t.o.m 13 år), og 120 kr. pr. voksne. (f.o.m 14 år) Er man flere enn åtte stykker gir vi rabatt. Alle deltakerne på sin gruppe må betale for bilder, slik at er man en familie på fire må man betale for alle fire.

 

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter raftingturen på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon, og best mulig padletkenikk. Rafiting er en lag-aktivitet og vi må jobbe sammen for å få flåten til å gå dit hvor guiden vil. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring. Elven graderes som lett.

 

Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, (større enn 47) må du ta med dine egne joggesko. Har barna skostørrelse mindre enn 32 må dere ta med egne joggesko til disse. De må kunne bli våte. Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for aktiviteten, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.  Vi har en vektgrense på 120 kg.

 

Trip details

Juni - oktober
3 timer
6 år
NOK 850 / voksne / 750 barn (6-13 år)
Du kan bestille bilder på bookingsiden.

Du må ha med

  • Super- eller ullundertøy for å ha på under våtdrakta, eventuelt badetøy. Super- eller ullundertøy er litt varmere, og mange synes det er mer behagelig enn å få våtdrakta rett på huden. Ta med ullsokker for å bruke i neoprenskoene.
  • Håndkle og tørt skift. Vi har desverre ikke dusj på basen.
  • Ikke ta på noe av bomull på turen – dette blir veldig kaldt når det er vått.