Familerafting

Kvalitetstid sammen!

Beskrivelse

Vår familierafting er utrolig populær, og passer for familier med barn fra seks år og oppover. Man rafter gjennom mange morsomme, men trygge stryk, og om man vil kan man også få prøve å svømme i elva. Dette er en tur som får hele familien til å smile bredt, og blir garantert et minne for livet. Man rafter enten i Svenningelva eller Auster-Vefna, avhengig av vannstand. Turen tar alt i alt 3,5 timer fra man møter opp og til dere er ferdig skiftet og klare for nye eventyr.

 

Nytt av i år er GRATIS CAMPING ved bestilling av rafting hos oss. Etter endt bestilling sender du en e-post til mail@rivernorth.no og oppgir dato for overnatting.

 

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter raftingturen på elva går vi igjennom all nødvendig sikkerhetsinformasjon, tilpasset for de minste. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring. Elven graderes som lett.

 

Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, (større enn 47) må du ta med dine egne joggesko. Har barna skostørrelse mindre enn 32 må dere ta med egne joggesko til disse. De må kunne bli våte. Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for aktiviteten, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.  Vi har en vektgrense på 120 kg.

 

Trip details

Juni - september
3,5 timer
6 år
890 pr. person
Mer info kommer

Du må ha med

Super- eller ullundertøy for å ha på under våtdrakta, eventuelt badetøy.

Håndkle og tørt skift. Vi har desverre ikke dusj på basen.

Ikke ta på noe av bomull på turen – dette blir veldig kaldt når det er vått.