Halvdagsrafting

Bli med på vannvittig moro!

Beskrivelse

Austervefsna er en perfekt elv for rafting, med store, morsomme og trygge stryk. Elva renner gjennom utilgjengelige juv som kun kan sees fra raftingflåten, og turen gir anledning til å nyte urørt natur sammen med en god porsjon adrenalin. Halvdagsturen går på ulike seksjoner av Austervefsna ettersom hvordan vannstanden er, men hver seksjon har sitt unike særpreg! Er det veldig høy vannføring i Austervefsna går turen på Svenningelva, typisk i mai og juni. Og med mye vann blir også denne elven en fantastisk raftingelv!

 

Er man ute mer gøy å gjøre sammen så anbefaler vi å bestille SUP på elv, elvesnorkling eller rappellering som en annen halvdagsaktivitet. Man kan også bestille overnatting i lavvoer i vår villmarkscamp, og bli med på heldagsrafting på dag to.

 

Bilder

En slik opplevelse vil bli enda bedre av å kunne dele den, ikke sant?  Derfor kan du legge til «Bilder» på bestillingssiden for 120 kr. pr. person. Da setter vi på en egen fotograf som foreviger øyeblikkene, og som kun konsentrerer seg om å ta de perfekte bildene av en uforglemmelig opplevelse. Bildene får du tilsendt digitalt (høytoppløselige) etter turen, og disse kan bruke til akkurat det du vil.

 

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter raftingturen på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon, og best mulig padletkenikk. Rafiting er en lagaktivitet og vi må jobbe sammen for å få flåten til å gå dit hvor guiden vil. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring. Elven graderes som middels vanskelig.

 

Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, (større enn 47) må du ta med dine egne joggesko. Disse må kunne bli våte. Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for aktiviteten, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.  Vi har en vektgrense på 120 kg.

 

Surfing hører med hvis vannstand og mannskap vil!

 

Klippehopp for den som vil!

Klippehopp for den som vil!

Trip details

Juni - oktober
3 timer
14 år
1090 per person
Du kan bestille bilder på bookingsiden.

Du må ha med

  • Super- eller ullundertøy for å ha på under våtdrakta, eventuelt badetøy. Super- eller ullundertøy er litt varmere, og mange synes det er mer behagelig enn å få våtdrakta rett på huden. Ta med ullsokker for å bruke i neoprenskoene.
  • Håndkle og tørt skift. Vi har desverre ikke dusj på basen.
  • Ikke ta på noe av bomull på turen – dette blir veldig kaldt når det er vått.