Halvdagsrafting

Bli med på vannvittig moro!

Beskrivelse

Dette er vår aller mest populære tur, og det er ikke uten grunn! Turen passer både for de som aldri har prøvd rafting før, og for de som allerede har sittet i en raftingflåte. Vi kan justere turene mye etter gjestenes ønske, så sant vannstanden tillater det. Austervefsna er en perfekt elv for rafting, med store, morsomme og trygge stryk. Elva renner gjennom utilgjengelige juv som kun kan sees fra raftingflåten, og turen gir anledning til å nyte urørt natur sammen med en god porsjon adrenalin. Halvdagsturen går på ulike seksjoner av Austervefsna ettersom hvordan vannstanden er, men hver seksjon har sitt unike særpreg! Er det veldig høy vannføring i Austervefsna går turen på Svenningelva, typisk i mai og juni. Og med mye vann blir også denne elven en fantastisk raftingelv!

 

Nytt av i år er gratis camping om man bestiller rafting med oss. Send en e-post til mail@rivernorth.no etter bestilling og oppgi hvilken dato dere kommer for å overnatte.

 

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter raftingturen på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon, og best mulig padletkenikk. Rafiting er en lagaktivitet og vi må jobbe sammen for å få flåten til å gå dit hvor guiden vil. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og med særlig utdanning i elveredning. Guiden har også førstehjelpskurs, og godkjent raftingutdanning/relevant erfaring. Elven graderes som middels vanskelig.

 

Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, (større enn 47) må du ta med dine egne joggesko. Disse må kunne bli våte. Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for aktiviteten, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.  Vi har en vektgrense på 120 kg.

 

 

 

 

Trip details

Juni - september
3 timer
14 år
1290 per person
Vi bytter system - mer info kommer

Du må ha med

Super- eller ullundertøy for å ha på under våtdrakta, eventuelt badetøy.

Håndkle og tørt skift. Vi har desverre ikke dusj på basen.

Ikke ta på noe av bomull på turen – dette blir veldig kaldt når det er vått.