Instruksjon og guiding

La oss vise deg de beste elvene!

Introduksjon

Nordland er en av de beste regionene for elvepadling i hele Norge, med et utall elver og mye vann fra mai til oktober. På våre guida turer tar vi deg med til den elva med best vannstand, som passer best til ditt nivå. Nordland har alt fra bekkepadling til stortvannspadling, og det er mer enn nok av både grad 3, 4 og 5 elver og seksjoner å velge mellom. Juni er generelt en høytvannsmåned på grunn av snøsmelting, juli har som regel det beste været, og i august kan man padle lavtvannsjuvene, samt multidagersturene. Du kan leie en kajakk og utstyr fra oss. For å se hva vi har tilgjengelig gå hit: Kajakker for utleie

Har du akkurat tatt et grunnkurs med oss (to-dagers nybegynnerkurs) kan du melde deg opp for flere dager med instruksjon/guiding. Følg med på vår Facebook side for når vi setter opp slike dager, eller ta direkte kontakt på e-post: mail@rivernorth.no.

Annen informasjon

  • Ta med godt med mat og drikke for dagen!
  • For grupper opp til 3 personer koster det 2200 kr å leie en guide for dagen. Er man en gruppe på 4 eller 5 personer koster det 2700, og er man flere enn 5 stk må man ha to guider.
  • Hvis du har noen skader eller sykdommer som vi trenger å vite om må du si ifra på forhånd.

 

Susna classic!

 

 

 

Trip details

Juni - oktober
5-6 timer hver dag
14 år
Instruksjonsdag m/utstyr: 1650 kr pr. prs // Guiding uten leie av utstyr: 2200 kr for gruppe opp til 3 stk
På forespørsel