Teknikk

Hvis du er en elvepadler som vil forbedre boofen, lære å surfe bølger bedre i kajakken eller vil få tips og råd i stortvannspadling, da er det på tide å bli med på ett av våre teknikkurs!

Introduksjon

Hvis du allerede er en kajakkpadler, men vil finpusse teknikk og stil så er dette kurset for deg! Vi vil se på uvaner du har lagt deg til, og forhåpentligvis korrigere de verste. Du vil få konkrete tips, og vi har mulighet til å bruke video-feedback for at du skal få maksimalt ut av dagen. Kurset legges opp til to dager med finpussing på teknikk, og det kan være alt fra å gå inn og ut av bakevjer til linjevalg til boofing – dette kommer an på den enkelte og på gruppa. Vi starter uansett med en solid flattvannsøkt for å se hva som kan korrigeres mht grunnleggende teknikk, før vi starter å jobbe i strøm og stryk.

 

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

For å være med på kurset må du kunne å rulle i strøm og stryk minimum grad 3. Kursene holdes på grad 2 og 3. Hvis du er god nok kan vi også holde noe av kurset på grad fire stryk. Du må ha oppdatert utstyr som en moderne kajakk og vest/hjelm, samt enten vådtdrakt eller tørrdrakt/tørrtopp kombo. Du må også ha en kasteline i kajakken.

Annen informasjon

Du kan bruke din egen kajakk, eller leie av oss. Kurset er en del av Norges padleforbunds våttkortstige, og kvalifiserer til oblaten «Teknikk». Les mer om kurset her: Teknikk

 

 

Trip details

22 - 23 mai og ellers på forespørsel
5-6 timer hver dag
14
3600 per person
På forespørsel