Adventure rappellering

Bli med på et luftig eventyr over elva!

ELV, SKOG OG FJELL!

Bli med og utfordre deg selv på vår adventure rappell!  Vi møtes på RiverNorth sin base, hvor vi får utdelt utstyr. Deretter tar vi raftingflåten over elva, før vi går opp til toppen av Storholten, et landemerke på Trofors. Gåturen opp tar ca. 20 minutter, og vi har en pause på toppen med nydelig utsikt oppover elvejuvet mot Hattfjelldal. Deretter gjør vi oss klare til å rappellere ned igjen, en nedfart som tar ca. 1 time. Først rappelleres det ned til en fjellhylle, hvor man blir forankret med sikringstau i fjellet. Her må man stå og vente på resten av gruppa, før man en og en rappellerer ned den siste klippen. Totalt sett rappellerer man over 60 meter, og man er eksponert i fjellsiden ( Alltid trygt sikret, så klart!) i over en time. Vel nede går vi over og forbi store, mosegrodde steinblokker i et skikkelig trolsk landskap ned til elva igjen, hvor vi bruker flåten for å komme oss over til raftingbasen igjen – et ekte adventure for store og små!

Denne aktivieten passer særlig godt sammen med en annen av våre halvdagsaktiviteter, slik som HalvdagsraftingFamilieraftingelvesnorkling eller SUP på elv. Man kan også overnatte i vår villmarksleir om man vil gjøre flere aktivieter hos oss.

 

Ikke egnet for de som er dårlige til beins – det er krevende terreng å bevege seg i etter at man har rappellert ned.

 

 

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Du trenger ikke tidligere erfaring med klatring eller rappellering for å være med på denne aktiviteten. Barn må ha fylt 10 år for å være med. Er barnet særlig lite for alderen må du ta kontakt på forhånd for å være sikker på at det kan være med.

 

Annen informasjon

Du får alt du trenger av teknisk utstyr. Ta med lang bukse som passer til været den dagen, solid fottøy slik som fjellsko, samt litt mat og drikke. Passer ikke for de med stor grad av høydeskrekk. Rappellering har ikke et fast tidspunkt, men kan gjøres hver dag. Vi varierer tidspunktet etter forespørsel og andre bestilte aktivieter.

 
Aktiviteten passer både for de som aldri før har prøvd rappellering, og for de som er ivrige på å komme seg inn i tauet igjen.
 

 

 

 

Trip details

Juni - oktober
3- 3,5 timer
10
950 kr pr. person (maks 8 stk)
På forespørsel

Du må ha med

  • Fjellsko/grove joggesko
  • Utendørs jakke og bukse tilpasset været
  • Mat og drikke (uten alkohol)