Packrafting

Norges nye folkesport!

Beskrivelse

Packrafts er brede og forholdsvis stabile enmannsflåter. De kan veie så lite som to kilo, og passer i en ryggsekk. De er solide og veldig enkle å manøvrere. Dette gjør at man kan utforske elv, hav, innsjø på et helt nytt nivå. De er mye enklere å håndtere enn en vanlig elvekajakk.

Den oppblåsbare mini-flåten er perfekt for deg som har raftet før, men som vil ha mer utfordring, eller for deg som synes det er spennende å kunne navigere ned elva i egen farkost.

Guiden vil forklare både hvordan man padler packraften, og hjelpe deg med å finne de morsomste veivalgene ned strykene. Dette blir garantert en tur du ikke vil glemme med det første!

 

Vanskelighetsgrad & sikkerhet

Før vi starter på elva går vi igjennom nødvendig sikkerhetsinformasjon. Våre guider er profesjonelle guider med stor erfaring fra hele verden, og vil sørge for at du har det gøy innenfor trygge rammer. Elva som brukes til packrafting er grad 3, som er medium vanskelighetsgrad på den internasjonale skalaen som går fra 1-6.

 

Annen informasjon

Du får en våtdrakt, neoprensko, redningsvest, hjelm og åre utdelt før turen. Hvis du har særlig store føtter, (større enn 47) må du ta med dine egne joggesko. Disse må kunne bli våte. Si ifra om du har skader eller sykdommer som er vesentlige for aktiviteten, slik som f.eks diabetes, astma, epilepsi, skulder/kneskade, ryggplager osv.

 

 

Trip details

Hele sommeren
3,5 timer
14
1250
På forespørsel

Ta med:

  • ullundertøy
  • tynne ullsokker
  • håndkle til å skifte bak etter turen
  • tørt skift